Rólunk

A Szent András Kastély nem tipikus kastélyszálloda. Baráti, családi, céges rendezvények helyszíne vagyunk. Az a hely ahol történik valami, ahol van program, amelyre elhívjuk az érdeklődőket, vagy befogadunk olyan programokat, amelyek a kastélyt és a parkot választják helyszínül

A Szent András kastély és park Tolna megye északkeleti sarkában helyezkedik el, csaknem az ország közepén. Bölcske - Szent András Pusztán található Budapesttől 50 percnyi távolságban délre, a Dunától 6 kilométerre.

A parkerdővel, két tóval és patakkal, gyümölcsfákkal, platán és szilfákkal körül vett területen találjuk a műemlék védelem alatt álló kastélyt, és kápolnát, valamint az újonnan épített vendégházakat, medencét és a kastélyhoz tartozó pincegalériát.

Hat év után kelt új életre az egykori Szakách- kastély a hozzá tartozó 7,5 hektárral. A két vendégházzal összesen 60 főt tud a kastély elszállásolni.

A Szent András Kastély különleges események ideális helyszíne:  esküvők, családi ünnepségek, üzleti konferenciák, divatfotózások, csak néhány példa a kastély sokoldalúságára.

A kastély a régió művészeti bázisa, évente fogad be művészeket alkotni, kiállításokat és kulturális eseményeket szervez.