Foglaljon szállást, rendezvénytermet a birtok szívében, és pihenjen meg az ősi falak között!
Mintha az idő állt volna meg egy percre, a műemlékvédelem alatt álló kastély és a kápolna visszaidézi az elmúlt időket, amikor még az andráspusztai, volt Szakách-kastélyban nagy élet volt. A családias stílusú kastélyban 9 szoba áll rendelkezésre, az épület berendezése antik és modern darabokból áll, a falakat 20. századi és kortárs festők munkái díszítik. A földszinten a közösségi terek kaptak helyet, a társalgóban zongora, olvasósarok, kényelmes kanapék és fotelek állnak a vendégek rendelkezésére, valamint itt található az étterem is. A földszinten 3 összenyitható kisterem is található , 12-20 fő befogadására alkalmas, míg a 170 nm-es emeleti nagyteremben 100-120 fő fér el. Ugyanitt található a kastély könyvtára is. Az alagsorban kapott helyet a wellness tér, valamint egy 300 m2-es indusztriális stílusú rendezvényterem, mely 150-200 fő befogadására is alkalmas.

A kastély és a vendégházak teljes befogadó képessége 50 fő.

A kétszintes klasszicista kastély szobáiban 18 fő számára biztosított a kényelmes szállás, köztük egy nászutas lakosztállyal. 

Szent András Fogadó

A régi intéző ház helyén, ugyanolyan méretekkel és kialakítással építettük fel a kétszintes Szent András Fogadót, mely tizenhat fő befogadására alkalmas. Saját konyhával, étkezővel, közösségi helyiséggel, kandallóval rendelkezik. 

András Pusztai Vendégház 

A kastélyparkban található szintén kétszintes András Pusztai Vendégház ugyancsak tizenhat fő számára biztosít szállást. Önálló konyhával, étkezővel, közösségi helységgel, kandallóval, nagy, fedett terasszal, és pihenőterülettel.

Mindkét épületben modern, vidéki stílusban berendezett kétszobás apartmanok, illetve kétágyas szobák nyújtanak kényelmes szállást a látogatók számára.  Ideális baráti és családi összejövetelekre, vagy éppen a násznép elszállásolására. 

A Szent András Kastély nem tipikus kastélyszálloda, inkább baráti, családi, céges rendezvények helyszíne .

Az a HELY, ahol mindig történik valami, ahol van program, amelyre meghívjuk az érdeklődőket, vagy befogadunk olyan programokat, amelyek a kastélyt és a parkot választják  helyszínül. A zene, képzőművészet, színművészet és a gasztronómia (bizonyos szinten ez is művészet!) fontos alkotóeleme a programjainknak.
Hagyományt kívánunk teremteni négy nevezetes napunkkal. Tavasszal Szent György napján, nyáron Szent Iván éjjelén, ősszel Szent Mihály és télen Szent András napon az évszaknak és a régi hagyományoknak megfelelően egész napos művészeti rendezvényeket tartunk. 
Az ősztől tavaszig tartó időszakban képzőművészeti Artists in Residence program, zenei mesterkurzusokat és klasszikus,  jazz- vagy akusztikus koncertet tartunk.
A wellbeing programok, amelyek nem tévesztendők össze a wellness-szel, ugyancsak fontos alkotóelemei a kínálatunknak.  
Az embereket állandóan körülvevő digitális zaj, a közösségi média nyomasztó elvárásai, mind elvezettek ahhoz, hogy, a valódi csend értékké vált.
Ezen gondolkodásmód mentén a Szent András Kastélyban a szobákban nincsen televízió.
A csend manapság a legnagyobb luxus.