Foglaljon szállást, rendezvénytermet a birtok szívében, és pihenjen meg az ősi falak között!

Mintha az idő állt volna meg egy percre, a műemlékvédelem alatt álló kastély és a kápolna visszaidézi az elmúlt időket, amikor még az andráspusztai, volt Szakách-kastélyban nagy élet volt. A családias stílusú kastélyban 9 szoba áll rendelkezésre, az épület berendezése antik és modern darabokból áll, a falakat 20. századi és kortárs festők munkái díszítik. A földszinten a közösségi terek kaptak helyet, a társalgóban zongora, olvasósarok, kényelmes kanapék és fotelek állnak a vendégek rendelkezésére, valamint itt található az étterem is. A kastély keleti részében a földszinten 3 összenyitható kisterem található , 12-20 fő befogadására alkalmas, míg a 170 nm-es emeleti nagyteremben 100-120 fő fér el. Ugyanitt található a kastély könyvtára is. Az alagsorban kapott helyet a wellness tér, valamint egy 300 m2-es indusztriális stílusú rendezvényterem, mely 150-200 fő befogadására is alkalmas.

A kastély és a vendégházak teljes befogadó képessége 50 fő. A kétszintes klasszicista kastély eklektikus stílusban berendezett, antik és modern bútordarabokkal, a falakon 20. századi festők műveivel. Kétágyas szobáiban 18 fő számára biztosított a kényelmes szállás, köztük egy nászutas lakosztállyal. 

A Szent András Kastély nem tipikus kastélyszálloda, baráti, családi, céges rendezvények helyszíne vagyunk. 

Az a HELY, ahol mindig történik valami, ahol van program, amelyre elhívjuk az érdeklődőket, vagy befogadunk olyan programokat, amelyek a kastélyt és a parkot választják  helyszínül. A zene, színművészet és a gasztronómia (bizonyos szinten ez is művészet!) fontos alkotóeleme a programjainknak.

Hagyományt kívánunk teremteni négy nevezetes napunkkal. Tavasszal Szent György napján, nyáron Szent Iván éjjelén, ősszel Szent Mihály és télen Szent András napon az évszaknak és a régi hagyományoknak megfelelően egész napos művészeti rendezvényeket tartunk. 

Az ősztől tavaszig tartó időszakban évente legalább 4 jazz- vagy akusztikus koncertet tartunk, évente többször tangó hétvégéknek is helyet adunk.

A wellbeing programok, amelyek nem tévesztendők össze a wellness-szel, ugyancsak fontos alkotóelemei a kínálatunknak.  

Az embereket állandóan körülvevő digitális zaj, a közösségi média nyomyasztó elvárásai, mind elvezettek ahhoz, hogy, a valódi csend értékké vált.

Ezen gondolkodásmód mentén a Szent András Kastélyban a szobákban nincsen televízió. Egy nemrégiben végzett tanulmány, melyet a Duke University készített, megállapította, hogy a csend elősegíti a membránért felelős agy sejtfejlődését, ez pedig le tudja küzdeni a „digitális demenciát” (rövid távú memóriavesztés), amely egyre nő a technológiai függőséggel együtt.

A csend manapság a legnagyobb luxus.