Foglaljon szállást, rendezvénytermet a birtok szívében, és pihenjen meg az ősi falak között!

Mintha az idő állt volna meg egy percre, a műemlékvédelem alatt álló kastély és a kápolna visszaidézi az elmúlt időket, amikor még az andráspusztai, volt Szakách-kastélyban nagy élet volt. A történelem nem volt könyörületes a hazai kastélyokhoz, de a Szakách-kastély megőrizte falait. A családias stílusú kastélyban 9 szoba áll rendelkezésre, az épület berendezése antik és modern darabokból áll, a falakat 20. századi és kortárs festők munkái díszítik. A földszinten a közösségi terek kaptak helyet, a társalgóban zongora, olvasósarok, kényelmes kanapék és fotelek állnak a vendégek rendelkezésére, valamint itt található az étterem is. A kastély keleti részében a földszinten 3 összenyitható kisterem található , 12-20 fő befogadására alkalmas, míg a 170 nm-es emeleti nagyteremben 100-120 fő fér el.

Egyéb szolgáltatások

Étkezés

Étkezés

A birtok friss terményei és a kastély konyhájának magas minőségben, nagy szeretettel készített fogásai.

Vendégház

Vendégház

Az egykori kovácsműhely helyén épült egyszerű, de elegáns és komfortos épület 14 fő számára. Közel a kastélyhoz és a kápolnához, kilátással a nyílt mezőre.

Fogadó

Fogadó

Itt a kezdetek óta fogadó állt, most sincs másképp. A vendégházhoz hasonlóan egyszerű, elegáns és komfortos épület 16 főt szállásol el, közel a fedett kültéri étkezőhöz, kilátással a halastóra.

Welness

Welness

A test-lélek-szellem hármasból itt az utóbbin keresztül töltődhet fel. Jacuzzi, szauna, infraszauna, és kültéri medence várja a megfáradt zarándokokat. Wellness részlegünk jelenleg felújítás alatt áll, kérjük, keressenek minket az aktuális információkért!

Birtok

Birtok

Távol a világtól, mégis közel! A parkerdővel, két tóval és patakkal, gyümölcsfákkal, platán és szilfákkal körül vett területen találjuk az országos műemlék védelem alatt álló kastélyt, és kápolnát, valamint az újonnan épített vendégházakat és wellness részleget.