Sokféle étkeztetési tervvel készülünk, hogy Ön is megtalálhassa a megfelelőt megálmodott rendezvénye egyedi igényeire. Hagyományos sültes, tálas vacsorák, büféasztalos fogadás, díszétkeztetés, borkóstoló pezsgőpincékben, vagy akár egy egyszerű családi ebéd is kérhető nálunk, elképzeléseinek megfelelően. Vegetáriánus, glutén- és laktózmentes, és egyéb speciális igényű étkekkel is állunk rendelkezésükre.

A Hely ízeinek megtapasztalását környezettudatos, a birtok biodinamikus gazdaságából származó zöldségekkel, gyümölcsökkel, és fűszerekkel tudjuk ajánlani. A friss termények szállítás és tartósítás nélkül kerülnek az asztalra a szezonnak megfelelően, a helyben szedett-készült szörpök, teák, lekvárok pedig egész évben rendelhetőek.

Az ételeket felszolgálhatjuk a kastély étkezőjében, a teraszán, vagy a kültéri fedett étkezőben, a halastó partján.

Egyéb szolgáltatások

Vendégház

Vendégház

Az egykori kovácsműhely helyén épült egyszerű, de elegáns és komfortos épület 14 fő számára. Közel a kastélyhoz és a kápolnához, kilátással a nyílt mezőre.

Fogadó

Fogadó

Itt a kezdetek óta fogadó állt, most sincs másképp. A vendégházhoz hasonlóan egyszerű, elegáns és komfortos épület 16 főt szállásol el, közel a fedett kültéri étkezőhöz, kilátással a halastóra.

Kastély

Kastély

A családias stílusú kastélyban 9 szoba áll rendelkezésre, az épület berendezése antik és modern darabokból áll, a falakat 20. századi és kortárs festők munkái díszítik. Itt található az étterem és számos közésségi tér. A wellnes részleg és rendezvényterem az alagsorban.

Welness

Welness

A test-lélek-szellem hármasból itt az utóbbin keresztül töltődhet fel. Jacuzzi, szauna, infraszauna, és kültéri medence várja a megfáradt zarándokokat. Wellness részlegünk jelenleg felújítás alatt áll, kérjük, keressenek minket az aktuális információkért!

Birtok

Birtok

Távol a világtól, mégis közel! A parkerdővel, két tóval és patakkal, gyümölcsfákkal, platán és szilfákkal körül vett területen találjuk az országos műemlék védelem alatt álló kastélyt, és kápolnát, valamint az újonnan épített vendégházakat és wellness részleget.