2019.04.26. 16:12

„Amikor megpihensz végül, a tér kitágul hirtelen”

Az alkotás mozgatórugója a változásban, a változtatásban rejlő kreativitás. A természetben és a természetfelettiben, a tudatosban és a tudattalanban zajló folyamatok is érthetőek és érezhetőek a változás fogalmánál fogva. Ezzel jöhet létre e folyamatokból alkotás, teremtő erő. A Tao Te King tanítása szerint „az üres tér magában hordozza 10.000 dolog manifesztálódásának lehetőségét”. Ez az üresség szabadságként is értelmezhető – „szabad tér” arra hogy „megtöltsük”, azaz lehetőség a változásra. Hogyan hozhatjuk hát létre a teret, amely a változást lehetővé teszi? Mit jelent, és miben jelenik meg ez a tér a létezés különböző szintjein?

Ezen kérdésekre keresi a választ szimpóziumunk – két nap alatt, magyar és nemzetközi meghívott előadók segítségével, előadások, koncertek és workshopok formájában a művészet, az építészet, a természet, a pszichológia, az energia, a tudat, a gazdaság és az ökológia perspektíváiból.

Következő alkalom:

Meghívott előadók:

További hírek

Kelta est a kastélyban

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus consequuntur culpa cum deleniti dicta distinctio eligendi et, facere hic maxime, mollitia non odio officia quam quod tempora ut vel vitae!

2019.04.26. 16:13